Arkadaşlar parçaları hepsiburada'dan alacağım. Lokal bir bilgisayarcıya toplatacağım 20-30 TL bir fiyata orjinal veya korsan işletim sistemi kuruyorlarmış tam bende bilmiyorum. Sizce yapmalı mıyım ?
Crack yapıyorlar, lisanslı gözüküyor ve güncellemeler yüklenebiliyor. Ayrıca Recep Baltaş'ın rehberlerine bakarak USB'ye yazabilirsin, sonrası oyun kurar gibi ileri ileri.
Crack yapıyorlar, lisanslı gözüküyor ve güncellemeler yüklenebiliyor. Ayrıca Recep Baltaş'ın rehberlerine bakarak USB'ye yazabilirsin, sonrası oyun kurar gibi ileri ileri.
Görev yöneticisini ve başlatma ayarlarını bilinçli bir kullanıcı gerektiğinde kontrol eder. Marifetmiş gibi söylemiyorum ama Laptop hariç her zaman korsan yazılım kullandım. Hiçbir hesabıma da bir şey olmadı, hatta aile bireyleri bu bilgisayarlardan online bankacılık işlemlerini bile gerçekleştirdi. Bence risk teşkil edecek bir durum yok, her kaynaktan da indirilmemeli. Art niyetli insanlar başka çeşit virüste kullanabilir. Biraz anlamak lazım yada danışmak. Cidden işi anlayan bir insan risk olmadığını bilir, o yazıda caydırma amaçlı. Kimse kendini kandırmasın.