Toplama bilgisayara Wi-Fi adaptör şart mı?

Tarık Işıklı

Centipat
Ben sitelerden toplama PC alacağım önemi var mı bilmiyorum ama yine de belirteyim, oyun için. Anakartta Wi-Fi desteğe bulunmuyor. Bu işlerden hiç anlamıyorum, Windows10 olunca gerek yok diye de düşünmüştüm ne kadar mantıklı bilmiyorum ama... :D yani Wi-Fi adaptör almadan kablosuz bağlanamaz mıyım? Adaptör şart mıdır?

Anlamadım ama benim alacağım sistem.
R5 3600.
Gigabyte B540M S2H.
Gigabyte 5500XT 8 GB.
Kingston 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz HyperX Fury
SanDisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD

Hocam anakartta 6 adet USB var. 3'de kasada desen 9. eğer modemden uzak bir noktaya koyacaksaniz TP-Link WN8200ND alin.

bu arada SSD'yi ya Samsung ya da Kingston yapın.

Hocam anakartta 6 adet USB var. 3'de kasada desen 9. eğer modemden uzak bir noktaya koyacaksaniz TP-Link WN8200ND alin.

bu arada SSD'yi ya Samsung ya da Kingston yapın.

Kasamda USB3 tane var fareyi, kulaklığımı ya da klavyemi anakarta takabilir miyim?

SSD'yi hangisini tavsiye edersiniz
@300434 dostum bu işlerden hiç anlamıyorum o yüzden bilgi edinmek istiyorum. 8kya pc alacağım hiç anlamayan biri olarak sistemin heba olmasını istemiyorum. yardımın için de teşekkürler son sorularıma cevap verirsen memnun olurum.

Son düzenleme:
Kasamda USB3 tane var fareyi, kulaklığımı ya da klavyemi anakarta takabilir miyim?

SSD'yi hangisini tavsiye edersiniz.
@300434 dostum bu işlerden hiç anlamıyorum o yüzden bilgi edinmek istiyorum. 8kya PC alacağım hiç anlamayan biri olarak sistemin heba olmasını istemiyorum. Yardımın için de teşekkürler son sorularıma cevap verirsen memnun olurum.

Öncelikle arkasına Tabii ki de takabilirsiniz. Hiçbir sıkıntı olmayacaktır ki olamaz zaten. Attığınız iki SSD'de gayet iyidir. Hyprex almanızı tavsiye ederim. Alacağınız kasa ve PSU nedir? PSU konusunda High Power, FSP, Corsair gibi markalara bakın.

Öncelikle arkasına Tabii ki de takabilirsiniz. Hiçbir sıkıntı olmayacaktır ki olamaz zaten. Attığınız iki SSD'de gayet iyidir. Hyprex almanızı tavsiye ederim. Alacağınız kasa ve PSU nedir? PSU konusunda High Power, FSP, Corsair gibi markalara bakın.
Cevabını bekliyordum yeni geldi bildirim fakat 18dakika önce yazmışsın görünüyor.Teşekkürler cevap için.
bu kasadaki psu yu kullanmayı düşünüyordum. Kasanın mesh panel olması önemliymiş, fiyatdan da düşmek için psulu kasalara bakıyorum bu karşılar mı acaba?

Cevabını bekliyordum yeni geldi bildirim fakat 18dakika önce yazmışsın görünüyor. Teşekkürler cevap için.
Bu kasadaki PSU'yu kullanmayı düşünüyordum. Kasanın mesh panel olması önemliymiş, fiyatdan da düşmek için PSU'lu kasalara bakıyorum bu karşılar mı acaba?

Aerocool iyi markadır. Gerek kasa gerek PSU olarak kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı