Arkadaşlar bugün topladığım bilgisayarı evde kurdum. İnternete bağlanmak için "İnternet Erişimi" seçeneğine baktım ama ethernet kablosu takılı değil diyordu. Yani bilgisayarda Wi-Fi'a bağlanmak için farklı bir aparat mı almam lazım?
Not: Sistem bu ama monitör dahil değil.
Vatan bilgisayarda network kartlar var. Usb olanları tavsiye etmem çünkü stabil değillermiş kopma problemleri oluyormuş. Asus'un network kartlarında birini tercih edin.
Sağlam ve kaliteli bir wireless adapter ile yüksek kalitede internet kullanabilirsiniz. Ancak usb adaptörleri önermiyorum. Daha çok ekleme slotuna eklenen bu tip şeyleri öneriyorum:
Teknosa bu tarz ürünleri satmıyor galiba baktım bulamadım. Bunu kasayı açıp takacaksınız. Peşin peşin söyleyim mesafe uzak olduğu için 5 diş çekmeyebilir.