M mordeln Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #1 Bilgisayar toplamıştım yaklaşık 6 ay önce. Şimdi kasa açıp temizlemek istiyorum. Bunu yaparsam garanti dışına girer mi ? Her parçayı ayrı ayrı aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2015
Bilgisayar toplamıştım yaklaşık 6 ay önce. Şimdi kasa açıp temizlemek istiyorum. Bunu yaparsam garanti dışına girer mi ? Her parçayı ayrı ayrı aldım.
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #2 Garanti dışı olmaz istediğin gibi kasayı aç parçala topla sıkıntı olmaz. Her parçanın ayrı ayrı garantisi var.
Garanti dışı olmaz istediğin gibi kasayı aç parçala topla sıkıntı olmaz. Her parçanın ayrı ayrı garantisi var.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ocak 2015 #3 Parça garantili olduğu içi sorun olmaz. Ancak işlemlerini yaparken hangi parça zarar görürse o parça kullanıcı hatası diye tespit edilirse o zaman garantiye girmeyecektir. Kısaca hangi parçaya zarar verirsen onun garanti şartları geçerli.
Parça garantili olduğu içi sorun olmaz. Ancak işlemlerini yaparken hangi parça zarar görürse o parça kullanıcı hatası diye tespit edilirse o zaman garantiye girmeyecektir. Kısaca hangi parçaya zarar verirsen onun garanti şartları geçerli.
Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #4 Bir problem olmaz. Temizlik yaparken devrelere zarar vermeyin yeter.