Toplama Bilgisayarlar Nasıl Taşınmalı?

212181

Kilopat
Selamlar. Toplama bir sisteme sahibim ve bu hafta içerisinde şehir dışına çıkacağım. Bilgisayarımı da yanımda götürmem gerekiyor fakat daha öncesinde dizüstü bilgisayar kullandığım için ne yapmam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok. Birkaç araştırma yaptığımda taşıma sırasında ekran kartının sökülmesi gerektiğini okudum. Sistemi ilk satın aldığımda ekran kartını soğuk terler dökerek takmıştım, kısacası söküp takma konusunda kendime pek güvenmiyorum. Yolculuk esnasında kasayı köpükleri ile beraber kutusuna koyup arka koltukta emniyet kemeri ile sabitlemeyi düşünüyorum. Büyük sayılabilecek bir ekran kartına sahibim. Bugün kasayı açıp ekran kartının en uç kısmına dokundum, sıkı duruyor aslında. Yine de kararsız kaldım. Yolda zarar görmesin diye çabalarken söküp takma aşamasında elimde kalmasından çekiniyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı