Toplama i5 İşlemci

Gizem11

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni bir bilgisayar topluyorum size danışayım dedim.
Toplayacağım sistem masaüstü sistem olacak pek fazla bilmiyorum nasıl toplayacagımı vatan bilgisayarda topladım size göstereceğim.

Kaç watt psu gitceğini bilmiyorum ona göre power alıcam + olarak. Hdd 320 8mb var yeter mi ?
Monitör 1440/900 VGA girişli 19inç klavye mause vs. var kendi kasama kurcam sizece nasıl yorumlarınızı alıyım...

Bu sisteme 500w-600w bir psu yeterde artar bile. Ayrıca sistem oyun için ise GTX 750 ti alırsan daha iyi olur. Bütçe yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Bir de rami dual ki yap yani 8 GB Tek modül Ram yerine 2x4 GB Ram al.

Bu sisteme 500w-600w bir psu yeterde artar bile. Ayrıca sistem oyun için ise GTX 750 ti alırsan daha iyi olur. Bütçe yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Bir de rami dual ki yap yani 8 GB Tek modül Ram yerine 2x4 GB Ram al.
Ram zaten dual 2x4gb. Ekran kartı iyi değil mi oyun için ?

R9 modellerinde vga çıkış yok dönüştürücü vs. kullanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…