Toplama PC açılmazsa ne yapacağım?

Hüseyino

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar listemi hazırladım pc toplamak için. Listede neleri alıcam felan yazıyo ama ben şimdi gittim adama listeyi verdim. Bunlar bunlar alıcam toplicam montajı siz yapın dicem de. Bende dvi vga hdmi gibi kablolar yok. 1.sorum orda kablo verirler mi ? 2.si kasayı eve getirdim pc açılmadı veya bi sorun oldu ne yapıcam? İşletim sistemi de kurmayı bilmiyorum ilk defa pc toplicam. Önceden toplamış arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Oraya gidince neler oluyor? Yani kısaca anlatın lütfen teşekkürler.

1. Monitör de alıyorsanız kabloları içinden çıkar merak etmeyin.
  2. Bir sorun olduğunda aldığınız yer ile iletişime geçeceksiniz. Onlar size yapmanız gerekenleri söyleyecektir.
  3. İşletim sistemini almayacaksanız kendiniz kuracaksınız. RTM ISO dosyasını indirin, USB belleğinize yazın. Ardından aşağıdaki rehber ile kurulum yapın.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Windows 8.1 RTM ISO dosyasını USB'ye Yazma | Technopat Sosyal

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1-Ekran kartının kutusunda var diye biliyorum. Olmazsa verirler.
2-İşletim sistemi kurmazsan açılmaz. Eğer kurduğun halede açılmazsa Sosyal'de konu aç. Bu size yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1. Monitör de alıyorsanız kabloları içinden çıkar merak etmeyin.
  2. Bir sorun olduğunda aldığınız yer ile iletişime geçeceksiniz. Onlar size yapmanız gerekenleri söyleyecektir.
  3. İşletim sistemini almayacaksanız kendiniz kuracaksınız. RTM ISO dosyasını indirin, USB belleğinize yazın. Ardından aşağıdaki rehber ile kurulum yapın.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Windows 8.1 RTM ISO dosyasını USB'ye Yazma | Technopat Sosyal

USB belleğine yazın derken indirdigim şeyi usb belleğemi kopyalıcam? Yada bana işletim sistemi kurmak için yardımcı bi video atarsan sevinirim.

Ayrıca videoları izledim cd key gibi birşey istiyor orda ne yapacağız ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı