Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 15 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar , Vatan Bilgisayardan toplama Pc düzeceğim , fakat işletim sistemini nasıl yükliyebilirim yoksa onun içinde ayrı para mı vermek zorundayım lütfen yardım
Arkadaşlar , Vatan Bilgisayardan toplama Pc düzeceğim , fakat işletim sistemini nasıl yükliyebilirim yoksa onun içinde ayrı para mı vermek zorundayım lütfen yardım
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 15 Ağustos 2014 #2 Aradığın her şey burada mevcut. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #3 İşletim Sistemini onlar yüklemez. Sen yükleyeceksin. DVD veya USB ile. Bilmiyorsan bu rehbere bakarak yükleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşletim Sistemini onlar yüklemez. Sen yükleyeceksin. DVD veya USB ile. Bilmiyorsan bu rehbere bakarak yükleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et