Toplama R5 5600 sistem nasıldır?

EminKaymaz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu parçalar birbirleriyle ne kadar uyumlu çalışır, bir bilginiz var mı? Çalışırsa ne kadar verim alır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu parçalar birbirleriyle ne kadar uyumlu çalışır, bir bilginiz var mı? Çalışırsa ne kadar verim alır?

Eki Görüntüle 2375988

Eki Görüntüle 2375989

Eki Görüntüle 2375990

Merhaba 3050 yerine 2.el tertemiz bir 2060 daha F/P olur.

Bir de kasayı Rampage önermem hem PSU dandik hem de kasa PSU sistemdeki en onemli parçalardandır daha kaliteli bir şey bakmalısınız toplam bütçeniz nedir bir sistem onerisi yapayım.

3050 almak yerine bütçeyi biraz daha zorlayıp 3060 veya RX 6650 XT almanı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 2375988

Eki Görüntüle 2375989

Eki Görüntüle 2375990

Ekran kartını ikinci elden alman daha mantıklı olur sıfır alacağım diyorsan da cuma akşamları ince hesapta ucuz sistem satıyorlar geçenlerde 4060-r5 5600'lü sistemi 17-18 civarına satışa koymuşlardı. 3050 alınacak bir kart değil günümüzde.

Bütçem 21k arkadaşlar o yüzden böyle bir sistem topladım ileride kasayı güncellemeyi düşünüyorum bu sistem parçaları birbiriyle uyumlu çalışır mı cevaplarsanız sevinirim onun dışında dediğim gibi seneye kasayı değiştireceğim bütçeden dolayı Rampage seçmek durumunda kaldım.

Bir arkadaşımda 3050 var CS, LoL gibi oyunlarda 200 ve üstü FPS alıyorum demişti.

Uyumlu gibi gözüküyor, emin olmak istersen Şu siteden kontrol edebilirsin.

Arkadaşlar sistem de oynayacağım oyunlar çok çok üst düzey değil diye düşünüyorum
Valorant, CS 2, LoL, Rocket League gibi oyunlar oynamayı planlıyorum.

Sadece kasa 21.000 TL mi tutuyor? Öyleyse alınmaz.

O tarz oyunlar dışında bir şey oynamıyorsan alabilirsin o zaman uyumlu parçalar ama hazır sistemlere bakmanda fayda var daha ucuza bulabilirsin muhtemelen.

Sana bir dost tavsiyesi, pc hocasının hazır sistemleri inanılmaz fiyatlara geliyor. biraz daha bekle ve onlardan al, pişman olmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…