Merhaba, aşağıdaki şekilde bilgisayar topladım. Satın almadan önce uyumlu olup olmadığı ile ilgili bilgim ve tecrübem olmadığı için danışmak istedim. Bu sistem parçaları uyum içinde çalışır mı? Darboğaz, RAM uyumsuzluğu, power supply yetersizliği vs. gibi bir problem olur mu? 4K film izleyebilir miyim? Tavsiyeleriniz olursa da ayrıca memnun olurum.
Tuhaf derken uyumsuzluk mu var? Bilgisayar hakkında bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim. İleriye dönük bir pc istiyorum sistem tavsiyesi de verebilirsiniz.
Tuhaf derken uyumsuzluk mu var? bilgisayar hakkında bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim. İleriye dönük bir PC istiyorum sistem tavsiyesi de verebilirsiniz.
Uyumsuz değil ama o bütçede bileşenler cidden çok kötü olmuş ve Windows 11 için 6K daha da tuhaf
Maksimum bütçeni söylersen güzel bir sistem toplayabilirim.
Uyumsuz değil ama o bütçede bileşenler cidden çok kötü olmuş ve Windows 11 için 6K daha da tuhaf
Maksimum bütçeni söylersen güzel bir sistem toplayabilirim.
45.000,00 TL bütçem var zorlarsam 1,2 bin TL de çıkabilir. İleriye dönük (yani anakarta daha sonra eklemeler yapabileceğim) bir sistem önerirseniz çok memnun olurum
En ucuz Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming 11330-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming 11330-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fiyatı değişmemesine rağmen ucuzlayan tek ürün olabilir valla :D İyzico ve Parolapara kullanarak 184 küsür (düz hesap 185) TL'ye mâl edebilirsiniz (eğer ikisinde de hiç alışveriş yapmadıysanız). Tüm bu kampanyalar ile en son 1484 TL cashback gelmiş oluyor ve 1669 - 1484 TL'den toplamda...
Bu şekilde yaklaşık 45 bin ediyor. Attığınız sistemden çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca topladığınız sisteme bakılırsa beyaz tercih etmişsiniz, ben de beyaz parçalar seçtim özellikle
En ucuz Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming 11330-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming 11330-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fiyatı değişmemesine rağmen ucuzlayan tek ürün olabilir valla :D İyzico ve Parolapara kullanarak 184 küsür (düz hesap 185) TL'ye mâl edebilirsiniz (eğer ikisinde de hiç alışveriş yapmadıysanız). Tüm bu kampanyalar ile en son 1484 TL cashback gelmiş oluyor ve 1669 - 1484 TL'den toplamda...
Bu şekilde yaklaşık 45 bin ediyor. Attığınız sistemden çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca topladığınız sisteme bakılırsa beyaz tercih etmişsiniz, ben de beyaz parçalar seçtim özellikle