Toplama Sistem vs PS4

Makaleler
3
Direkt konuya gireyim.
3000-3750 TL arası bir bilgisayar toplayabilirim. 1080P Monitörüm de yok.
Single Player, hikaye tabanlı, İnternetsiz, ağırlık olarak TPS oyunları seviyorum.

PS4 alsam işimi görür mü?
1080P TV için, PRO almam gerekir mi?

Ya da bilgisayar mı toplamam daha iyi olur?
Neden? Teşekkür ederim.

Online odaklı oyunlar oynamam diyorsan PS4 daha mantıklı 1080P bir ekran için PRO almanıza gerek yok bu arada PS4 oyun fiyatlarının farkındasınızdır bunu düşünerek tercih yapın.

Bana kalırsa PS4 başta ucuz gibi görünse de pahalı olduğunu oyun almaya başladığında anlıyorsun. PS4'ün exclusive oyunları var, doğru. Ama bilgisayarda tüm işlerini halledebilirsin. Eline para geçtikçe de sistemini yükseltebilirsin. Ders vb. işlerini de kolayca yapabilirsin. PS4 alacaksan da bir süre sonra ucuz bir laptop almanı tavsiye ederim.

Elimde bir laptop var zaten.
Online odaklı oyun sevmiyorum. Bilmiyorum kararsızım. İnanın PC de toplasam, konsol da alsam 4-5 sene kullanacağım. Telefonum da yavaştan bozulmaya başladı. Telefon ve konsol mu alsam, yoksa toplama bilgisayar mı.. Sürekli bu kadar para biriktirme şansım olmuyor. Sizlerin fikrini almak istedim.

Bende pc topladım ama toplamak hastalık oldu bende. İşlemcisiydi mekanik klavyesiydi mouse 1 ms monitörüydü sıyırmak üzereyim. Bir işlemci yükseltip yanına birde ps4 alıcam 1 kutulu oyun alıp takas edip bir döngüde devam ederim.
Cebimde param kalmadı Yahu oyun askına

PS4'te tek bir yere bağlı değiliz öncelikle oyun almak için. İster dijital ister kutulu ister takaslı ister kardeşlikli ister spotçudan dilediğiniz yerden oyun alabilirsiniz. İkincisi oyunlar sanıldığı kadar pahalı değil. Uzun vadede PS4 çok daha ucuza gelmiş oluyor. Bilgisayarda yaptıklarınızı telefonda da yapabilirsiniz arkadaşlar. Bunun örneği çok. Ben PS4 tercih ettim oyun bilgisayarından sonra. En iyisi bununla ilgili video çekeyim.

İyi olur aslında. Dediğim gibi, imkanlarım kısıtlı. Oyun oynamak istiyorum. PC için, 1080P monitör de yok. Alacağım sistem RX570'li ya da maksimum 1060'lı bir sistem olur.
PS4 Slim alırsam, 109Ekran 1080P TV var.
Arta kalan paraya biraz oyun alırım, bir de yeni telefon.
Herkesin fikrine saygı duyarım ve okumak istiyorum.

Toplama pc daha kullanışlı aslinda ama karar senin bnm önerim bu ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…