Arkadaşlar kasayı topluyorum ama fan yönlerini bu sekilde taktım ve kablolamada kafam karisti biraz.
Kasa fanlari bu sekil alt 3 ve yan 2 fan iceri. Sivi sogutma ve arka egzoz dışarı.
Ama sivi sogutma kablolarını yani LED ve fanlari nasıl takmam gerekiyor? Ust 2FA'nin 3pin disi erkekleri birbirine bagladm pompadan geleni de bunlara bagladm en son ust taraftali fanlardan birinin disisini kontrolcunun LED kismina taktım dogru mu?
Almam lazım yani veya renkler icin kumandadan irade edeceğim biraz. Peki o data kablo ayarlayinca fan hızlarını program uzerinden kontrol edebiliyor muyum?
Kontrolcüde 4 pin gördüm 5 pinmiş, data kablosunu bulursanız onda RGB ve fan bağlantısı olması lazım, belki fan hızı için bağlantı yoktur, kumanda varsa oradan ayarlanıyordur, kontrolcü üzerinde de hız ayarı var.
Kontrolcüde 4 pin gördüm 5 pinmiş, data kablosunu bulursanız onda RGB ve fan bağlantısı olması lazım, belki fan hızı için bağlantı yoktur, kumanda varsa oradan ayarlanıyordur.
Kumanda var evet. Yani program üstünden hiz ayarlamam zor bu şekilde veya çoklayıcı alıp anakarta takmam lazım ama o zaman da LED'leri kontrol edemeyeceğim.