Selam arkadaşlar, yeni bir bilgisayar alıyorum İncehesap uzerinden almadan önce sizlere danışmak istedim.
Sizce bu bilgisayarda herhangi bir darbogaz problemi veya başka problemler olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.
Ürünün linki:
Sempiternal | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Selam arkadaşlar, yeni bir bilgisayar alıyorum İncehesap uzerinden almadan önce sizlere danışmak istedim.
Sizce bu bilgisayarda herhangi bir darbogaz problemi veya başka problemler olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.
Ürünün linki:
Sempiternal | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
SUNRISE-9700X / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-9700X Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Sistemin erkan kartini sarı sitede satıp 4070 Super alabilirsiniz.
SUNRISE-9700X / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-9700X Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Rahat bir şekilde toplarsaniz uyguna sarı sitede satıp ekran kartini satıp kendime ben kurduk 7950x3D işlemcili 4070 gayet memnun ben ilerleyen zamanda ekran karti değiştireceğim.
Fanlari takılmayın para yetmedi xd.
Rahat bir şekilde toplarsaniz uyguna sarı sitede satıp ekran kartini satıp kendime ben kurduk 7950x3D işlemcili 4070 gayet memnun ben ilerleyen zamanda ekran karti değiştireceğim.
Fanlari takılmayın para yetmedi xd.
Toplama Değil hocam ya hazır bir sistem üzerine sadece biraz upgrade yaptımToplama şart mı çünkü topladığınız fiyata 4070 Ti Super'li hazır sistemler bulunabilir.
Uzun soluklu olması için ryzen 9 tercih ettimRyzen 7 7800x3D işlemci işinizi görecektir oyun için oynayacaksınız hazir sistemler daha uyguna gelir. Oyun fppsleri aynı neredeyse.
Toplama değil hocam ya hazır bir sistem üzerine sadece biraz upgrade yaptım.
Uzun soluklu olması için Ryzen 9 tercih ettim.
anakart konusunda hiçbirşeyden anlamıyorum bi arkadaşım gelecekteki oyunlar açısından ti veya super alma direk düz alırsan daha uzun gider gelecekteki oyunlar için demişti yardımcı olursan sevinirimHocam 4070 ve A620 şaka mı? 63000 TL'ye 4070 Ti Super'li sistem var ve bu sistemin RAM'lerinden daha iyi ve kasası da daha iyi.
MIRANA-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4070TISUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Hocam bir soru soracağım da konudan bağımsız. Sizin kasanızda fanlar ön taraftan değil de yan taraftan soğutuyor. Öyle sadece cama hava gelmiyor mu acaba? Nasıl anakart veya RAM'leri falan soğutuyor?
Hocam bir de kasanizin modeli nedir çok beğendim Thermaltake galiba. Benim tek korkum sıvı soğutmanın RAM'lere temas etmesiydi sizin kasanızda oyle bir şey yok cok merak ettim.