U Uğur Cannn Femtopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 4 4 Temmuz 2023 #1 Toplama bilgisayarımın 1.5 yılllık garantisi kaldı ve ben depolamayı yükseltmek istiyorum. Garantiyi bozmadan bir çözümü var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Toplama bilgisayarımın 1.5 yılllık garantisi kaldı ve ben depolamayı yükseltmek istiyorum. Garantiyi bozmadan bir çözümü var mı? Teşekkürler.
Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Parçaların ayrı ayrı garantisi var toplama sistemlerde. Sorun olmaz yani.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Hocam sistemin kapağının açılması garantiye etki etmiyor diye biliyorum, yanlışsaö düzeltin.
B BNDG Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #4 Uğur Cannn dedi: Toplama bilgisayarımın 1.5 yılllık garantisi kaldı ve ben depolamayı yükseltmek istiyorum. Garantiyi bozmadan bir çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Parçaların ayrı ayrı garantisi olduğu için bir sorun olmaz, gönül rahatlığıyla yükseltme yapabilirsin.
Uğur Cannn dedi: Toplama bilgisayarımın 1.5 yılllık garantisi kaldı ve ben depolamayı yükseltmek istiyorum. Garantiyi bozmadan bir çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Parçaların ayrı ayrı garantisi olduğu için bir sorun olmaz, gönül rahatlığıyla yükseltme yapabilirsin.