Toplama sisteme Win10 Pro kurmak mantıklı mı?

tasbunars

Decapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Laborant
Merhabalar arkadaşlar. Toplama sistemime Windows 10 Pro kurdum gayet güzel sorunsuz çalışıyor sistem. Sorunum şu ki yazılım şu anda deneme sürümünde deneme sürümü sonrası satın alacağım fakat 1899 TL oldukça pahalı geldi. Sistemimi oyun oynamak için kurdum sizce diğer sürümlerinden hangisini satın almalıyım? Pro sürümü daha çok işletmeler için sanırım ve bir sorumda şu diğer sürümlerden birini satın aldığımda tekrar baştan mı kurmam gerecek mi? Yani format mı atacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız oyun oynamaksa Home sürümü almanızı tavsiye ederim. 20-30 TL'ye OEM Home sürüm keyi bulabilirsiniz. Home alırsanız tekrardan kurulum yapma durumdasınız, güncel temiz bir şekilde bu adresten indirebilirsiniz.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim ben böyle olduğunu bilmiyorum sağolun sayenizde büyük bir kar ettim :) ayrıca antivirüs programları içinde böyle ucuz key satışı var mı biliyor musunuz ?

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim ben böyle olduğunu bilmiyorum sağolun sayenizde büyük bir kar ettim :) ayrıca antivirüs programları içinde böyle ucuz key satışı var mı biliyor musunuz ?
Abuk subuk sitelerden indirmeler yapmayıp bilgisayarı yüzeysel kullanacaksanız Windows Defender yeterli olacaktır. Tek yapmanız gereken programları resmi ya da onaylı sitelerinden indirmek ve "Bilgisayarınızda 3627 virüs bulundu, hemen uygulamamızı indirip tarama yapın!" tarzı yeni sekmede reklam olarak çıkan programları indirip kurmamak. Bir de program indirirken, resmi sitesinden de indirilmiş olsa, kurulum setupı içinde farklı programların da indirimi sağlanabilir, reklam amaçlı. Onlara tik atmadığınızdan emin olun. Gerçi tikli şekilde geliyorlar, tiki kaldırdığınızdan emin olun. HDD kullanıyorsanız, antivirüs yazılımlarının bilgisayarınızı bazı zamanlar fazlasıyla yavaşlatacağını unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı