Toplama yapacağım eksiklik var.

Merhaba arkadaşlar eski pc mi sattım bedavaya gitti gibi birsey neyse suan sıfırdan pc mi topluyorum bana yardımcı olurmusunuz. Tabiki pc oyun için olacak elimde mevcut olan parçalar var var olanları yazacağım gerisini sizin yardımnizla tamamlayacağım

Elimdekiler:
Corsair 120 gb
G skill 8 gb
V7 mause
B120 klavye

Bu kadar
Pc anlarım ama o kadar değil uyum nasıl sağlanır bilmiyorum o sebebten dolayı buraya yazdım intel olsun amd hiç olmasın

Monitör 27 1 ms olsun bütçe 4000 5000 de olur

Not inceleme yapabilmek için link verin lütfen teşekürler.

Çok teşekür ederim verdiniz ekran kartı stok ta yok onu mu bekleyin dediniz ?
Evet onu beklemenizi önerdim. Çünkü bu ekran kartı hem yeni çıktı ve yeni teknolojileri içeriyor. Yani acele edip GTX780 almayın derim. Birde şöyle tuzağa düşmeyin : Ürün alırken GB/Bit gibi değerlerine bakıpta almayın. O alacğaınız ürüünün Mimarisi ve içinde yatan GPU'suna bağlıdır.. Çünkü çoğu kişi diyor : GTX900 serisi neden 384Bit veya 512Bit değil de 256 Bit diye.

Tamam zaten hepsini birden almayacagim tek tek parça parça alacağım yarın işlemci alacağım gerisi yavaş yavaş iki ayda almış olurum iki aya kadar gelir sanırım stoğa monitörü öneriniz varmıdır acaba 27 1 ms olan kaliteli birsey

Rica ederim. Bu arada söylemeyi unuttum. Anakartınız Z97 Chipset'ler ile uyumlu olmayabilir. Eğer anakartınızın marka model tam olarak belirtirseniz menun olurum. Çünkü : Alacağınız işlemci yakın zamanda çıkmış Z97 chipset'e sahiptir. Yani bunu alırsınız takarsınız ancak anakart Z97 chipset desteklemediği için okumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…