M Metinnu Femtopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. 2 gun once hepsi buradan uzerinden kasa aldim. Anakart, ekran kart RAM gerekli olan her şeyi birlestirdim fakat fanlar calisimiyor. Bilgisayar açılmıyor ana ekrana elektrik gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar. 2 gun once hepsi buradan uzerinden kasa aldim. Anakart, ekran kart RAM gerekli olan her şeyi birlestirdim fakat fanlar calisimiyor. Bilgisayar açılmıyor ana ekrana elektrik gidiyor.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Kasanın power sw bağlantısını doğru yaptığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
haygieia Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 471 11 Haziran 2022 #3 montajı doğru yaptığınızdan eminmisiniz Bir de parçalarınızı ve güç kaynağınızın değerini söyleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz Artı 0 Eksi
montajı doğru yaptığınızdan eminmisiniz Bir de parçalarınızı ve güç kaynağınızın değerini söyleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz