Toplanan DDR5 RTX 5060 Ti sistem uyumlu mudur?

Narvto

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu anki sistemimi DDR4'ten 5'e çevireceğim ve parçalar bunlar. Birbiri ile uyumsuz olan parçalar varsa söylerseniz sevinirim.

Ekran kartı: Colorful iGame GeForce RTX 5060 Ti Ultra W DUO OC 16GB-V Ekran Kartı
İşlemci: Amazon.com.tr
Anakart: Amazon.com.tr
RAM: KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-60A300J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Power: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Kasa: Frisby FC-9320G 600W Bilgisayar Kasası

Kasa linkinin içindeki Power geçerli değildir.

Parçalar içerisinde herhangi bir uyumsuzluk vs. bir şey var mı okey midir sistem.

Uyumlu, işlemci soğutucu almayı unutmayın.

Üst seviye kule tipi soğutuculardan biridir, yeterli olur.
tamamdır teşekkürler anakart falan da kasaya sığar heralde değil mi ve soğutucu ile ekran kartı ile ilgili alan olarak bir sorun yaşamam demi

Phantom Spirit yüksekliği 154mm kasanız 160mm destekliyor yani sığar.
Kasanızın anakart uyumluluğu da ATX seçtiğiniz anakart da ATX yani bu da uyar.

Phantom Spirit yüksekliği 154mm kasanız 160mm destekliyor yani sığar.
Kasanızın anakart uyumluluğu da ATX seçtiğiniz anakart da ATX yani bu da uyar.
anladım teşekkürler bu sisteme ait beyaz bir kasa öneriniz var mı peki 5 bin gibi bir bütçem var biraz şık bir kasa olursa sevinirim

anladım teşekkürler bu sisteme ait beyaz bir kasa öneriniz var mı peki 5 bin gibi bir bütçem var biraz şık bir kasa olursa sevinirim
Kasa zevki kişiden kişiye değişir ama akvaryum ve şık bir model olarak bu var.

güzelmiş evet benim parçalarla da uyumluysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…