Toplanan R5 7500F RX6700XT sistem nasıl?

Thehalilbey

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar 2025 yılı çıkmadan bilgisayar toplamak istiyorum ve yılbaşı indirimlerini bekliyorum son 1 hafta kala parça olarak satın alacağım hatta almaya da başladım diyebiliriz indirim buldukça, fakat sormakta fayda var sizce sistem bu haliyle nasıldır yorum yapabilir misiniz?

İşlemci - AMD Ryzen 5 7500F - 5500 TL

Anakart - Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 S+V+GL Micro ATX Anakart
- 3500 TL ✔️

SSD - Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD - 2241 TL

Ram -
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram - 3649 TL

Hava Soğutucu - Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutuc
u - 600 TL

Kasa - 1St Player Ariya AY7 ARGB 4 Fanlı 650 W Beyaz ATX Oyuncu Kasası - 4228 TL

Ekran Kartı - 2. El 6700XT Alınacak Net Bir Rakam Yok 7-8 Bin TL civarlarında genelde

Fiyatlar güncel olmayabilir 1-2 günde bir bakıp tekrardan değiştiriyorum anakartı aldım dün 3500tl ye amazondan aldım 1-2 sene idare etmelik, ayriyeten kasayı beyaz seçmemin sebebi ise özellikle şuan için bir beyaz tutkum var kasa haricinde bütün bileşenler beyaz (klavye, mouse vs.

Son düzenleme:
Kasayla PSU'yu ayrı alınız, kasanın içerisinde gelen markası değişik PSU'lar pek güvenli değil maalesef. Mümkünse PSU'suz kasa ve ayrıyeten kaliteli bir PSU alınız, o kadar para vermişken patlamak istemezsiniz. Bir de Kingston NV2 pek tutulan bir model değildir, DRAM bulunmuyor içerisinde. Şu modele bakabilirsiniz:
3 hafta öncesinde "PC Hocası TV" youtube kanalında hazır bir sistemde bu kasanın incelemesi yapılmıştı 5 yıl garanti veriliyormuş psu'ya ondan dolayı bu kasayı seçmiştim hem de estetik olarak gözüme hoş gelmişti. Tabi yine bakarım ayrı ayrı bütçeme uygun araştırırım. SSD konusunda da öyle fazla bi okuma/yazma hızı olmasına gerek yok zaten tahminimce 6 ay sonra tekrardan bi güncelleme yapabilirim sisteme ekran kartı içinde şuanda bütçem yetmediği için 6700xt alıyorum normalde 4070 düşünüyordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı