SafderunTR
Hectopat
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
[Silindi]
Son düzenleme:
hocam 2 monitor mu alacaksınız tek miMerhaba. Genel olarak FPS oyunları oynamak için bir sistem diziyorum. Kasa için bütçem 35-40 bin arasında ama 35'i geçmezse iyi olur. Çevre ekipmanları için de bütçem 15bin civarında. Aşağıda iki adet tablo oluşturdum. Alternatif bileşenler de ekledim. Sizce bu fiyata daha iyi bir hazır sistem var mıdır? Veya şunun yerine şunu al dediğiniz bir bileşen var mıdır?
kasa bileşenleri:
Ortak + RAM (16 GB) + soğutucu 2 + SSD 3 + XPG kasa ve PSU = 35.184₺
Ortak + RAM (32 GB) + soğutucu 1 + SSD 1 + XPG kasa ve PSU = 38.776₺
çevre bileşenleri
25" monitor + kablolu kulaklık: 13.850₺
Tek olacak hocam. Alternatif olarak yazdım. 25" tercih ederim diye düşünüyorum.hocam 2 monitor mu alacaksınız tek mi
eğer 15-17k arası butceniz var ise asus'un 380hz monitorleri var o yuzden sordum hocamTek olacak hocam. Alternatif olarak yazdım. 25" tercih ederim diye düşünüyorum.
Tüm çevre ekipmanları için bütçe 15k hocam. Klavye mouse mousepad kulaklık monitor toplamı.eğer 15-17k arası butceniz var ise asus'un 380hz monitorleri var o yuzden sordum hocam
anladım hocam. iyi sosyallerTüm çevre ekipmanları için bütçe 15k hocam. Klavye mouse mousepad kulaklık monitor toplamı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.