Arkadaşlar, ben bu sistemi oluşturdum ama parçalar uyumlu mu diye size sormak istedim. Ekran kartı olarak AMD istemiyorum ama ekran kartı ve işlemci dışında önerileriniz neler? Ben RAM, SSD gibi parçalarda Goodram yerine aynı MHz ve CL değerine sahip ama daha kaliteli markalara +2000 TL gibi fark vererek yöneldim. Sizce abartı mı olmuş?
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2025-05-10 saat 15.20.10_b6e566f9.jpg
Arkadaşlar, ben bu sistemi oluşturdum ama parçalar uyumlu mu diye size sormak istedim. Ekran kartı olarak AMD istemiyorum ama ekran kartı ve işlemci dışında önerileriniz neler? Ben RAM, SSD gibi parçalarda Goodram yerine aynı MHz ve CL değerine sahip ama daha kaliteli markalara +2000 TL gibi fark vererek yöneldim. Sizce abartı mı olmuş?
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben bu ile kararımı değiştirdim ve bilmedigim markalara gitmek isteiyorum o 5070'teki gibi ileride kafam rahat olsun MSI Corsair ASUS harici bir şey isteiyorum parası onemli degil cünku attıgıız markaların cogunu bılmıyorum 60kya 16 GB 5060 Ti iyi bence benım amacım en az 6 sene gidecek bir PC cok ağır oyunlar da oynamayacağım cogu oyunu Max highda oynarım ultrada oynayıp bilgisayarı zorlaak ıstemıyoeum cogunlukla Call of Duty oynayacagım ve şu anki attıklarım uyumlu mu onu soyleyebılır mısın biraz daha fazla verip kaliteli marka almayı tercıh ederım cunku (Sistem 60k)