exellent123 Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Merhaba gençler, bir sistem topladım ve hava soğutmanın RAM'lere değecek mi bilemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba gençler, bir sistem topladım ve hava soğutmanın RAM'lere değecek mi bilemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 Fan yukarı aşağı ayarlanabilir. Rahatlıkla alabilirsin. Çarpma gibi bir şey söz konusu değil.
exellent123 Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 Ayturan dedi: Fan yukarı aşağı ayarlanabilir. Rahatlıkla alabilirsin. Çarpma gibi bir şey söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın kral vallahi sistemdeki her şeyi halletmiştim bir bu kalmıştı.
Ayturan dedi: Fan yukarı aşağı ayarlanabilir. Rahatlıkla alabilirsin. Çarpma gibi bir şey söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın kral vallahi sistemdeki her şeyi halletmiştim bir bu kalmıştı.