Hocam bende açıkçası cok beğeniyorum. Kendini 53 dereceye bi sabitliyor. Stres testine sok 50 ye 51 e düşüyor. 55 i kesinlikle geçmiyor. Fanları yüzde 35 e al rahatsiz edici bi ses çıkartmıyor. Ve 45 50 yi geçmiyor.O ekran kartı nasıl bir tasarımmış öyle ya arka plaka kısmında bile fan var. İşin ilginci kendi sitesinde bile göremedim. Hayırlı olsun.
Hocam bende açıkçası cok beğeniyorum. Kendini 53 dereceye bi sabitliyor. Stres testine sok 50 ye 51 e düşüyor. 55 i kesinlikle geçmiyor. Fanları yüzde 35 e al rahatsiz edici bi ses çıkartmıyor. Ve 45 50 yi geçmiyor.
Laflara bak. Bilip bilmeden bomboş yorum yapıyorsun yanlış bilgi veriyorsun. Sen de öğren sonra sazan gibi atlarsın. Haydi.@Hielaph Yazılanları tam anlamadan cevap yazmamak lazım. Seni farklı konulardan da biliyorum sazan gibi atlıyorsun. Önce yazılanı okuyup anlamak gerekiyor. İlk yazdığım paragrafta 2.El RTX2070 almasını söylemiştim. Konu uzayıp amacı dışına sapınca belirttiğin gibi gereksiz cevaplar yazılabiliyor.
Eskidendi o maalesef artık aynı nesil giriş seviye işlemci ile son versiyon işlemci arasında 20 FPS fark ediyor ve sıcaklık farkları da cabası. Her şey para harcatmak içni.Eğer sistemi işlemciye dayalı kuruyorsanız rtx bir ekran kartı düşünmenizi tavsiye ediyorum. Lakin ekran kartına dayalı bir sistem toplayacaksanız ryzen 5 2400g bile içinden çıkan stok soğutucusuyla hafif bir o.c yapsanız rahatlıkla stabil bir şekilde çalıştırırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.