Toplanılan sistemden daha iyi sistem çıktı

Makaleler
2
Daha fazla  
2 Ay önce İnno3d 1660 Ti, i5 9400F sistem topladım 16 GB RAM'li. Şimdi ise Webtekno RTX 2060'lı sistem çıktı ve daha ucuz hatta kasası ışıklı mışıklı abi. Benim kasa küçük tipsiz bir tabut. Ben şimdi nerelere gideyim nerelere vurayım başımı?

Elinizdeki donanımlar gayet iyi, her oyunu ultrada oynarsınız. Başınızı bir yere vurmanıza gerek yok. Sağlık olsun.

Evet, sisteminiz gayet iyi.

Ray Tracing desteği için üzülüyorsanız üzülmeyin, zira 425.32 sürümüyle birlikte kartınızın Ray Tracing desteği var.
Arada sadece RT farkı yok. Ayrıca RT desteği donanımsal bir şey dünyanın en iyi yazılımı bile kurtarmaz.

RT çok umrumda değildi sadece Rtx sistem gözümde çok büyümüştü.
Rekabetten midir bilinmez dolar normal seyrindeyken fiyatlar düşüyor. Sistemlere bakmadım ama illaki sizin sisteminizin daha iyi bir parçası vardır.

Kafaya takacak bişey yok. Geçen yıl kardeşime 3.300 TL'ye GTx 1050 Tİ ve R3 2200G'li sistem almıştım. O zaman için iyiydi. Şimdi dolar daha fazla ama fiyatlar bence çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…