Toplanılan sistemden daha iyi sistem çıktı

Teşekkürler çok üzülmüştüm.
Ray Tracingi ne kadar kullanabilirsin orası soru işareti çünkü RT core denen birim kartta bulunmuyor torik olarak var ama açtığın zaman büyük bir performans kaybı yaşarsın.

Arada sadece RT farkı yok. Ayrıca RT desteği donanımsal bir şey dünyanın en iyi yazılımı bile kurtarmaz.
Ray Tracingi ne kadar kullanabilirsin orası soru işareti çünkü RT core denen birim kartta bulunmuyor torik olarak var ama açtığın zaman büyük bir performans kaybı yaşarsın.
Evet, tabii ki de gerçek bir RTX kart kadar performans veremez ama yine de tatmin edici sonuçlar verebilir.

Aşağıda Battlefield 5'in 2560x1440 çözünürlükte DXR ayarı açıkken verdiği performans değeri var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RT Low'da bile benim 1650 ile aynı FPS değerini veriyor. Ultra'da zaten kasmalar başlıyor. Ben olsam RT low'da bile açmam. 2060 neredeyse 2 kat FPS alıyor. Göz boyamak için getirilen bir özellik. Ve dediğim gibi arada sadece RT farkı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…