M mrtsnr Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 445 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2014 #11 Silinen üye dedi: Anakartı kasadan çıkarıp önce sıvı soğutmanın radyatörünü montaj yapınız. Sonra anakartı tekrar montaj yaptıktan sonra sıvı soğutmayı takın. Genişletmek için tıkla... Anakart çıkmak zorunda değil bunu söylemek istiyorum. Yanlış anladınız
Silinen üye dedi: Anakartı kasadan çıkarıp önce sıvı soğutmanın radyatörünü montaj yapınız. Sonra anakartı tekrar montaj yaptıktan sonra sıvı soğutmayı takın. Genişletmek için tıkla... Anakart çıkmak zorunda değil bunu söylemek istiyorum. Yanlış anladınız
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #12 MF dedi: Radyatörü takmak için anakartı sökmeniz gerekebilir, daha ferah bir montaj için. Genişletmek için tıkla... Yani tüm parçaları söküp yeniden montaj yapmam gerekecek. Çok zahmetli bir durum.
MF dedi: Radyatörü takmak için anakartı sökmeniz gerekebilir, daha ferah bir montaj için. Genişletmek için tıkla... Yani tüm parçaları söküp yeniden montaj yapmam gerekecek. Çok zahmetli bir durum.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 8 Ağustos 2014 #13 Kasan iyiyse gerekmez.
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #14 Öncelikle olur. Eski hava soğutma gider yenisi gelir kasan uygunsa anakarı sökmene gerek kalmaz. Diğer kapakda anakartın arkası açık olur.
Öncelikle olur. Eski hava soğutma gider yenisi gelir kasan uygunsa anakarı sökmene gerek kalmaz. Diğer kapakda anakartın arkası açık olur.