F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 7 Mart 2023 #1 Bende A1366 kodlu bir Anker Powerbank var ve piyasadan batarya patlama problemleri nedeniyle toplatıldığını öğrendim, makale falan da var bununla ilgili. Ne yapmam lazım arkadaşlar tam olarak? Anker recalls battery packs after Maryland house fire Send them back? God no, throw them away, says maker www.theregister.com
Bende A1366 kodlu bir Anker Powerbank var ve piyasadan batarya patlama problemleri nedeniyle toplatıldığını öğrendim, makale falan da var bununla ilgili. Ne yapmam lazım arkadaşlar tam olarak? Anker recalls battery packs after Maryland house fire Send them back? God no, throw them away, says maker www.theregister.com
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #2 İletişim İletişime geçin bakalım ne diyecekler. Telefonla arayıp beklerseniz operatöre geçiyor. Direk onlara sorun.
İletişim İletişime geçin bakalım ne diyecekler. Telefonla arayıp beklerseniz operatöre geçiyor. Direk onlara sorun.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 7 Mart 2023 #3 borisyeisar dedi: İletişim İletişime geçin bakalım ne diyecekler. Telefonla arayıp beklerseniz operatöre geçiyor. Direk onlara sorun. Genişletmek için tıkla... Sağolun, durumu izah ettim. Bakalım ne olacak.
borisyeisar dedi: İletişim İletişime geçin bakalım ne diyecekler. Telefonla arayıp beklerseniz operatöre geçiyor. Direk onlara sorun. Genişletmek için tıkla... Sağolun, durumu izah ettim. Bakalım ne olacak.