Çözüldü Toplu Block Oyunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, eskiden oynadığım ve uzun zamandır aradığım bir oyun var. Oyun türü bir sitede bulduğum bilgiye göre "Breakout Clone" olarak geçiyor. Fare ile yönettiğimiz küçük bir platform var. Üzerinde top var. Başlangıçta bir kere fare sol tuşuna basıyoruz ve top fırlayıp yukarıdaki dikdörtgen (kenarları hafif kıvrımlı) objelere çarpıp geri geliyor. Topun aşağı gitmesini engellemek için fare ile platformu sağa sola hareket ettiriyoruz ve top platforma çarpıp tekrar yukarı sekiyor. Bölümdeki tüm objeler yok olana kadar devam ediyoruz.

Bir forumda kullanıcılardan biri oyunun adının "block" olduğunu söylemiş ancak bunu arattığım zaman türlü türlü görsel çıkıyor. Bu kişi oyuna dair bir ekran görüntüsü de paylaşmış ve uzun zamandır aramama rağmen oyun hakkında bulabildiğim tek şey bu ekran görüntüsü. Buyrun;

dc8dce52d90b027bb8d94732a21a0063.jpg

(Görselde bir değil bir çok top var bazı seviyelerde bu tarz değişiklikler oluyordu)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Oyunun adı Block. Kenta Sato isimli bir Japon tarafından geliştirilmiş. Buradan indirebilirsiniz:

Oyunun adı Block. Kenta Sato isimli bir Japon tarafından geliştirilmiş. Buradan indirebilirsiniz:

Çözüm

Çok teşekkürler. Gerçekten o kadar mutlu oldum ki anlatamam.

Merhabalar, oyunu verilen linkten indirip de çalıştırabildiyseniz ve Windows 10 için çalışan bir versiyonuna sahipseniz bana yardımcı olabilmeniz mümkün mü acaba?
Recep Baltaş'ın gönderdiği linkten indirdim. Windows 10'da düzgün çalışmıyor ama VirtualBox ile Windows XP'ye kurup çalıştırmıştım. Eğer mevcut linkten indiremiyorsanız elimdeki dosyayı size gönderebilirim.

Recep Baltaş'ın gönderdiği linkten indirdim. Windows 10'da düzgün çalışmıyor ama VirtualBox ile Windows XP'ye kurup çalıştırmıştım. Eğer mevcut linkten indiremiyorsanız elimdeki dosyayı size gönderebilirim.
Linkte belirtilen sayfaya ulaşamıyorum. Elinizdeki dosyayı gönderebilirseniz gerçekten çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı