Toplu MP3 Dosyasını OGG'ye çevirme

FearlessDark

Decapat
Daha fazla  
Elimde 200 şarkı bulunan bir klasör var. Hepsinin formatı MP3. Bu 200 şarkının hepsini tek tek uğraşmadan OGG'ye çevirmek mümkün mü?

İki yöntem içinde ingilizcen yetmiyorsa çevirtip okuyabilirsin siteleri, videoları izleyebilirsin varsa.

1 : GitHub - AscensionGameDev/Batch-MP3-to-OGG-Converter - eski bir yöntem.
2 : Foobar2000 indirip, ondaki convert/çevirme opsiyonundan kolayca yapabilirsin, codec yok derse kendi sitesindeki kütüphanelerden indirip tanımlarsın, başta söylediğim gibi okuman yeterli yazıları, çok basit ve hafif bir programdır - daha güncel bir yöntem.

Rastgele denediğim bir uygulamayla Windows'ta bunu yapabileceğimizi gördüm. Mağazadan Microsoft Power toys uygulamasını kurun. Daha sonra toplu uzantı değişecek dosyaları bir klasöre toplayın ve klasöre sağ tıklayınca Power rename ile yeiden adlandıra tıklayın. Gerisi basit.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-30 195939.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-30 195939.png
    151,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-07-30 195646.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-30 195646.png
    133,7 KB · Görüntüleme: 41
Rastgele denediğim bir uygulamayla Windows'ta bunu yapabileceğimizi gördüm. Mağazadan Microsoft Power toys uygulamasını kurun. Daha sonra toplu uzantı değişecek dosyaları bir klasöre toplayın ve klasöre sağ tıklayınca Power rename ile yeiden adlandıra tıklayın. Gerisi basit.
Codec çevirisi olmadan, sadece dosya uzantısını değiştirmekten bahsediyor programın, bir şeyler yanlış olmasın senin yaptığın ya da anlatmak istediğin sadece bu muydu - dosya uzantısı değiştirmek F2 ye basarak?

Codec çevirisi olmadan, sadece dosya uzantısını değiştirmekten bahsediyor programın, bir şeyler yanlış olmasın senin yaptığın ya da anlatmak istediğin sadece bu muydu - dosya uzantısı değiştirmek F2 ye basarak?
Codec çeviricisinden bahsetmiyorum onun için zaten işleyici program gerek. Toplucs uzantı değiştirmek burdaki amaç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı