K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.197 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba, telefonun mesaj yeri sürekli doluyor bu Google Mesajlar'dan toplu SMS silmenin bir yolu var mı? Tek tek silmek durumunda kalıyorum?
Merhaba, telefonun mesaj yeri sürekli doluyor bu Google Mesajlar'dan toplu SMS silmenin bir yolu var mı? Tek tek silmek durumunda kalıyorum?
everyone.exe Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Kastanbolu dedi: Merhaba, telefonun mesaj yeri sürekli doluyor bu Google Mesajlar'dan toplu SMS silmenin bir yolu var mı? Tek tek silmek durumunda kalıyorum? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim toplu silme yolu yok patchlenerek yapılabilir diye düşünüyorum onun içinde XDA, Reddit gibi yerleri gezmelisin.
Kastanbolu dedi: Merhaba, telefonun mesaj yeri sürekli doluyor bu Google Mesajlar'dan toplu SMS silmenin bir yolu var mı? Tek tek silmek durumunda kalıyorum? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim toplu silme yolu yok patchlenerek yapılabilir diye düşünüyorum onun içinde XDA, Reddit gibi yerleri gezmelisin.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.197 20 Mayıs 2025 #3 everyone.exe dedi: Benim bildiğim toplu silme yolu yok patchlenerek yapılabilir diye düşünüyorum onun içinde XDA, Reddit gibi yerleri gezmelisin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma değil mi yer bitiyor tek tek silmek zorunda kalıyorum bu yıl da bu teknolojide...
everyone.exe dedi: Benim bildiğim toplu silme yolu yok patchlenerek yapılabilir diye düşünüyorum onun içinde XDA, Reddit gibi yerleri gezmelisin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma değil mi yer bitiyor tek tek silmek zorunda kalıyorum bu yıl da bu teknolojide...
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.102 Makaleler 22 Çözümler 231 20 Mayıs 2025 #4 Fossify messages ile deneyin isterseniz. https://github.com/FossifyOrg/Messages/releases/download/1.1.7/messages-10-foss-release.apk
Fossify messages ile deneyin isterseniz. https://github.com/FossifyOrg/Messages/releases/download/1.1.7/messages-10-foss-release.apk
everyone.exe Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #5 Kastanbolu dedi: Ne kadar saçma değil mi yer bitiyor tek tek silmek zorunda kalıyorum bu yıl da bu teknolojide... Genişletmek için tıkla... Google işte.
Kastanbolu dedi: Ne kadar saçma değil mi yer bitiyor tek tek silmek zorunda kalıyorum bu yıl da bu teknolojide... Genişletmek için tıkla... Google işte.