Tehanu Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 9 24 Ağustos 2021 #1 Benim hafta sonları lise pansiyonundan eve gidip gelirken (başka bir şehirden başka bir şehre) toplu taşıma kullanmam gerekiyor. Benim için PCR testi zorunluluğu var mı? 17 yaşındayım.
Benim hafta sonları lise pansiyonundan eve gidip gelirken (başka bir şehirden başka bir şehre) toplu taşıma kullanmam gerekiyor. Benim için PCR testi zorunluluğu var mı? 17 yaşındayım.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 Genelgede aşı olmayanlarda PCR zorunluluğu var deniliyor. Aşı olup bu rezilliği çekmeyebilirsiniz. Aşılıysanız bunu düşünmenize gerek yok. Artı 0 Eksi
Genelgede aşı olmayanlarda PCR zorunluluğu var deniliyor. Aşı olup bu rezilliği çekmeyebilirsiniz. Aşılıysanız bunu düşünmenize gerek yok.
KS KS Tehanu Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 9 24 Ağustos 2021 #3 Neverchanges dedi: Genelgede aşı olmayanlarda PCR zorunluluğu var deniliyor. Aşı olup bu rezilliği çekmeyebilirsiniz. Aşılıysanız bunu düşünmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk dozu oldum ama 2. doz zamanı gelmeden toplu taşıma kullanmam gerekecek onun için merak ettim. Artı 0 Eksi
Neverchanges dedi: Genelgede aşı olmayanlarda PCR zorunluluğu var deniliyor. Aşı olup bu rezilliği çekmeyebilirsiniz. Aşılıysanız bunu düşünmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk dozu oldum ama 2. doz zamanı gelmeden toplu taşıma kullanmam gerekecek onun için merak ettim.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #4 Tehanu dedi: İlk dozu oldum ama 2. doz zamanı gelmeden toplu taşıma kullanmam gerekecek onun için merak ettim. Genişletmek için tıkla... Vermezsin büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Tehanu dedi: İlk dozu oldum ama 2. doz zamanı gelmeden toplu taşıma kullanmam gerekecek onun için merak ettim. Genişletmek için tıkla... Vermezsin büyük ihtimalle.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 24 Ağustos 2021 #5 Şehiriçi toplu taşımada yok şehirdışı taşımada var. Artı 0 Eksi
Detroits Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 178 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #6 Pazar günü toplu taşımayla seyahat ettim sadece hes kodu gerekli oldu. 2 doz aşımı oldum. Artı 0 Eksi