SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 26 Haziran 2023 #21 Park Müdürü Benson dedi: Bomboş esprinde kabahat aramıyorsun da bende mi kabahat arıyorsun? Git, sorunu kendinde ara. Gülen insan varsa da yorumda belirtmesi gerektiğini söylüyorum. Ortada hakaret gibi bir durum da yok. Genişletmek için tıkla... Senin ne demeye çalıştığın belli. Bunun gülünmeyecek bir espri olduğunu söylüyorsun. Yani üstü örtülü bir şekilde gülenlere hakaret etmiş sayılırsın.
Park Müdürü Benson dedi: Bomboş esprinde kabahat aramıyorsun da bende mi kabahat arıyorsun? Git, sorunu kendinde ara. Gülen insan varsa da yorumda belirtmesi gerektiğini söylüyorum. Ortada hakaret gibi bir durum da yok. Genişletmek için tıkla... Senin ne demeye çalıştığın belli. Bunun gülünmeyecek bir espri olduğunu söylüyorsun. Yani üstü örtülü bir şekilde gülenlere hakaret etmiş sayılırsın.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #22 @SadeceBirİnsanAHuman gülünmeyecek espriye gülünmeyecek espri derim. Ne var bunda? SadeceBirİnsanAHuman dedi: Yani üstü örtülü bir şekilde gülenlere hakaret etmiş sayılırsın. Genişletmek için tıkla... Aaaa, helal olsun. Büyük sırrı çözmüşsün, tebrik ederim.
@SadeceBirİnsanAHuman gülünmeyecek espriye gülünmeyecek espri derim. Ne var bunda? SadeceBirİnsanAHuman dedi: Yani üstü örtülü bir şekilde gülenlere hakaret etmiş sayılırsın. Genişletmek için tıkla... Aaaa, helal olsun. Büyük sırrı çözmüşsün, tebrik ederim.
night_blue46 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 504 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200 3200mhz 8x2 DDR4 Ram Sapphire Radeon RX560 Asrock A320m Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #23 Mucosoft un mizahlarına gülen tek ben miyim?