Steam Topluluk banı kaldırılır mı?

w.miola

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Steam'den alışveriş yapacaktım ancak kartımın limitini değiştirmeyi unuttuğum için ödemem reddedilmişti. Sorunu düzeltip yeniden denemek istediğimde hesabımın topluluk engeli yediğine dair bir uyarı ile karşılaştım. Bu tarz bir sebepten ötürü ban yemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Anlam da veremedim zaten.
Steam desteğe yazdım ne zaman geri dönüş yapılır veya geri alabilir miyim sizce?

Bende de olmuştu sebebi olarak doğrulanmamış bir ödeme yöntemi ile son zamanlarda fazla yükleme yaptın tarzı bir şeydi 3 günlüğüne yemiştim sanırım.
Ödeme yöntemini doğrulamış mıydınız.

Hayır doğrulamadım. 2038'e kadar ban gözüküyor şu an.

Doğrulamadığınız için yemişsinizdir büyük ihtimalle ama 2038e kadar da olmaz diye düşünüyorum.
Yani yarına kadar alsam harika olur. Yaz indirimleri dolayısıyla çok uygun fiyata alacağım oyunlar vardı. Ya da en azından açılacağını öğrensem başka bir hesaptan hediye olarak alırım. Söyledikleriniz içimi rahatlattı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…