Toplum içinde duracak pozisyon bulamıyorum

Makaleler
1
Yer
Nerv
Sosyal fobim var zaten, mesela öğretmen ayağa kaldırdığı zaman nasıl bir pozisyonda durmalıyım bilmiyorum. Mesela düz yolda yürürken ellerimi serbest bırakamıyorum kendimi çok kasıyorum. Kasmamak için artık duracak pozisyon bulamadığımdan dolayı boynumu kaşıyorum yoluyorum. Ne yapmalıyım?

Düz dur kafanı boşalt yürürken ise etrafında kimse yokmuş gibi düşün ve rahatla.

Düz dur kafanı boşalt yürürken ise etrafında kimse yokmuş gibi düşün ve rahatla.

Keşke yapabilsem, zaten sorun o düz duramıyor kafamı boşaltamıyorum.
Duracak pozisyon bulamayınca o utangaçlık hissi yüzünden boğazımı yoluyorum.
Etrafta boş boş gezinmek bana çok zor geliyor mesela.

Keşke yapabilsem, zaten sorun o düz duramıyor kafamı boşaltamıyorum.
Duracak pozisyon bulamayınca o utangaçlık hissi yüzünden boğazımı yoluyorum.
Etrafta boş boş gezinmek bana çok zor geliyor mesela.

Kafanı boşaltmana gerek yok aslında etrafında kimse yok sadece hocan varmış gibi düşün. Yürür iken de aynısını uygularsanız cidden işe yarar.

Bende öyleyim sosyal fobi var bende de yerin dibine giriyorum ayakta olunca çözümü varsa bana da söyleyin.

Profesyonel destek al. Yada konuşmanı yaparken herkese bakmak yerine bulunduğun yerin bir köşesine bak. Duvar köşesi gibi.

Öğretmen ayağı kaldırdığı zaman normal kalk yav sorumu bu yolda yürürken yere bak ellerini cebine koyma artık kış geldi yağmur kar yağışı olacak düşersen ellerin ile kendini koruma imkanın var ama ellerin cebinde olduğu zaman düşünce direkt yüzün üzerine düşüyorsun.

Bence bu kadar kasmana gerek yok yani öğretmen ayağa kaldırınca ellerini önde birleştirir gibi bir şey yap bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet öyle oluyor yapacak bir şey bulamayınca yüzüme saldırıyorum.

Bende aynıyım yapacak bir şey yok herhalde . Yolda yürürken müzik dinle belki etrafındaki insanların seni izlediğin falan unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…