Kullanmakta olduğum PSU 230 Watt internetten 75 TL gibi bir fiyata aldım. Bilgisayarı istediğim zaman açamıyorum. Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman 1 Saniye ışık yanıyor fan dönüyor ama açılmıyor. Bilgisayarı açmam için bilgisayara 5 Dakika gibi prizde fişe takılı olması gerekiyor. Sonra açmam için fişi prizden çıkarıp, Kasanın ön Power tuşuna 7 saniye basılı tutuyorum ve o sırada Fişi prize taktığım gibi çalışıyor. Yaptığım yöntemin sağlıklı olmadığını biliyorum. Evde topraklama bulunmuyor. 10 Gün sonra yeni yaptığımız teras katımıza çıkıyoruz. Dairelerimizin hepsinde topraklama bulunuyor. Sormak istediğim
Topraklama olmayan evde yeni PSU alıp kullanmak mı yoksa Yeni PSU'da Topraksız evde zarar görmesin. Yeni Daireye taşınıncaya kadar Kendi yöntemimle 230 Watt PSU ile bilgisayarı çalıştırayım mı?
Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5-3340 3.10 GHz. [standart İntel fan]
RAM: 8 GB Kingston 1600 MHz.
Ekran kartı: ASUS AMD Radeon R7 200 series 2 GB (overclock ile 6 GB) Çift slot ram.
Anakart: ASUS H61M-K DDR3.
Harddisk: 297 GB Samsung HDD.
Şöyle yapabilirsin dostum topraklı priz başı al biraz uzun olsun kabo yeni sub almaktansa dediğim yöntemi dene şimdi sub un içini aç faz nörtü aynı şekilde bağla topraklama kablosunu ise sub un müsait yerine artık neresi boş ise oraya vida ile montajla eğer elektrik bilgin yok ise bi elektrikçi ye götür o yapar dediğimi söylede diye bilirsin elektrikçi ye usta subley'e topraklama baglarmisin dersen o anlar zaten sub kasasi şase olduğu için açılır
Şöyle yapabilirsin dostum topraklı priz başı al biraz uzun olsun kabo yeni sub almaktansa dediğim yöntemi dene şimdi sub un içini aç faz nörtü aynı şekilde bağla topraklama kablosunu ise sub un müsait yerine artık neresi boş ise oraya vida ile montajla eğer elektrik bilgin yok ise bi elektrikçi ye götür o yapar dediğimi söylede diye bilirsin elektrikçi ye usta subley'e topraklama baglarmisin dersen o anlar zaten sub kasasi şase olduğu için açılır
Elektirkçi daha 1 Hafta önce geldi binanın prizlerini felan taktı. 1. kat eski daire olduğu için yeni tesisat çekemezdi. Ben söyledim dedim böyle böyle PC bozulur mu dedim. bana söylediği bu şekil daha iyi olduğunun söyledi bende üstelemeden birşey demedim zaten 10 gün sonra yenit topraklı eve taşınıcaz.
Aynen öyle şuan karantina günlerindeyiz oyun oynamak istiyorum bf3 gta 5 felan düşünüyorum şimdi alırsam pc şap diye bozulursa bida onla uraşılmaz tamirci değiliz sonuçta
Aynen öyle şuan karantina günlerindeyiz oyun oynamak istiyorum bf3 gta 5 felan düşünüyorum şimdi alırsam pc şap diye bozulursa bida onla uraşılmaz tamirci değiliz sonuçta
Aynen öyle şu an karantina günlerindeyiz oyun oynamak istiyorum BF3 GTA 5 falan düşünüyorum şimdi alırsam PC şap diye bozulursa bir daha onla uraşılmaz tamirci değiliz sonuçta
Arkadaşlar merhaba evimde topraklama yok. Eski kasam o nedenle bozulmustu. Yeni kasa aldım topraklamasız bir fiste birkaç gün çalıştı sorunsuz bir sekilde. Sonra monitör açılmamaya başladı şu an hala açılmıyor. Monitörde sorun yok. Topraklama yaptırınca açılır mı monitör? Bir de kasaya zarar vermiş midir?