Lawrence7
Centipat
Kullanmakta olduğum PSU 230 Watt internetten 75 TL gibi bir fiyata aldım. Bilgisayarı istediğim zaman açamıyorum. Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman 1 Saniye ışık yanıyor fan dönüyor ama açılmıyor. Bilgisayarı açmam için bilgisayara 5 Dakika gibi prizde fişe takılı olması gerekiyor. Sonra açmam için fişi prizden çıkarıp, Kasanın ön Power tuşuna 7 saniye basılı tutuyorum ve o sırada Fişi prize taktığım gibi çalışıyor. Yaptığım yöntemin sağlıklı olmadığını biliyorum. Evde topraklama bulunmuyor. 10 Gün sonra yeni yaptığımız teras katımıza çıkıyoruz. Dairelerimizin hepsinde topraklama bulunuyor. Sormak istediğim
Topraklama olmayan evde yeni PSU alıp kullanmak mı yoksa Yeni PSU'da Topraksız evde zarar görmesin. Yeni Daireye taşınıncaya kadar Kendi yöntemimle 230 Watt PSU ile bilgisayarı çalıştırayım mı?
Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5-3340 3.10 GHz. [standart İntel fan]
RAM: 8 GB Kingston 1600 MHz.
Ekran kartı: ASUS AMD Radeon R7 200 series 2 GB (overclock ile 6 GB) Çift slot ram.
Anakart: ASUS H61M-K DDR3.
Harddisk: 297 GB Samsung HDD.
Topraklama olmayan evde yeni PSU alıp kullanmak mı yoksa Yeni PSU'da Topraksız evde zarar görmesin. Yeni Daireye taşınıncaya kadar Kendi yöntemimle 230 Watt PSU ile bilgisayarı çalıştırayım mı?
Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5-3340 3.10 GHz. [standart İntel fan]
RAM: 8 GB Kingston 1600 MHz.
Ekran kartı: ASUS AMD Radeon R7 200 series 2 GB (overclock ile 6 GB) Çift slot ram.
Anakart: ASUS H61M-K DDR3.
Harddisk: 297 GB Samsung HDD.
Son düzenleme: