Topraksız prizde PC kullanılırsa ne olur?

Çünkü statik elektrik topraklamadan boşaltılmıyor hocam.
sizce psu yükseltsem bir nebze korur mu bilgisayarı?
Hocam tehlikeyi azaltır. Ama topraklama şart yani olmaz topraklamasız. Günümüz PSU'larının bir çoğu topraklama varken daha stabil.

Sizce PSU yükseltsem bir nebze korur mu bilgisayarı?

Daha kaliteli bir PSU daha sağlıklı olur tabii ki ama yine bile büyük risk. Topraklı olması en iyisi. Yukarıda arkadaşın dediği gibi birkaç metre kablo en fazla ne kadar tutabilir. Ama bilgisayar giderse o zaman çok can yakar.

Aynen öyle ve anakarta filan zararı olabilir.
Anakart zararı öbür ona bağlı komponentlere taşırsa hocam size 50 tane mutfaktan odaya topraklamalı priz masrafı çıkartır.

çekecek kablom var, ama anlamlandıramadım ben de, görüntü kirliliği yapmamı istemiyor.
Hocam ya prizinize topraklama çektirin bir elektrikçiye, ya da kablo çekeceksiniz mecbur. Ya da setup'ı mutfağa taşıyın. Ama dediğim gibi çok riskli.

Hocam görüntü kirliliğinden kastınız ne tam olarak anlayamadım. Zaten buvatın içerisinden geçmiyor mu kablolar.
Yok hocam mutfaktan odaya doğru uzanan uzatma kablosu gibi düşünün. Onun görüntü kirliliği oluşturacağını düşünüyormuş.

sadece mutfaktaki prizlerde var hocam.
Aşşırı saçma. Bu sadece bilgisayar için değil topraklamasız çalışan tüm cihazlar için geçerli. Çok üzülürsünüz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…