Topskin mi CSGOnet mi?

blumoonX

Centipat
Hangi site daha çok karlı olur? Lütfen bunların dışında bir öneri sunmayın veya git CS:GO'dan aç demeyin. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum. Sorduğunuza göre, sizin de istemediğiniz cevap bu. Durduk yere neden sorasınız yoksa. Her türlü legal veya illegal işin tarafları var sonuçta. Diğer türlü, konu sahibi ile konuşuyor olurdum sadece.:)

Kanka millet yıllardır o sitelerden kasa açarak arabasını alıyor katlaya katlaya ne illegalinden bahsediyorsun 😁

Ben daha önce topskin'i kullandım sıkıntı yaşamadım. Hatta başka bir arkadaşım bıcak düşürdü takas ile hesabına attı şuan envanterinde güncel vaziyette bıcağını kullanıyor. Steam guard acık olsun steam hesabınızda olası bir durumda hesabınızı geri alabilmeniz için imkan sağlar

İkisini de kullanmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle Topskin. Çok ucuz kazalardan çok miktarda katlayabiliyorsunuz. 3.09 dolarlık "Topskin" isimli kasadan 50 dolarlık AWP Asiimov, 3.19 dolarlık Detroit kasasından da 27 dolarlık AK-47 Neon Revolution çıkartmıştım zamanında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı