Piastri Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 150 9 Nisan 2024 #1 Toptan 20 adet şapka ve 20 adet telefon tutucu aldık internette Dolap'tan vs satışa koyduk fakat dönüş alamadık mağazalar da aynı şekilde almıyor ürünleri. Nasıl satabiliriz fikir verirseniz sevinirim.
Toptan 20 adet şapka ve 20 adet telefon tutucu aldık internette Dolap'tan vs satışa koyduk fakat dönüş alamadık mağazalar da aynı şekilde almıyor ürünleri. Nasıl satabiliriz fikir verirseniz sevinirim.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2024 #2 Fiyatlar ucuz bence biraz zaman geçsin dolapta satılır.
Piastri Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 150 9 Nisan 2024 #3 Teknoyms dedi: Fiyatlar ucuz bence biraz zaman geçsin dolapta satılır. Genişletmek için tıkla... Ürünlerin fiyatını yukarıda yazmadım ama evet fiyatları ucuz, satılır umarım.
Teknoyms dedi: Fiyatlar ucuz bence biraz zaman geçsin dolapta satılır. Genişletmek için tıkla... Ürünlerin fiyatını yukarıda yazmadım ama evet fiyatları ucuz, satılır umarım.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2024 #4 Piastri dedi: Ürünlerin fiyatını yukarıda yazmadım ama evet fiyatları ucuz, satılır umarım. Genişletmek için tıkla... Hesap adinizla dolap'tan baktım şahsen ben ihtiyacım olsa alırdım.
Piastri dedi: Ürünlerin fiyatını yukarıda yazmadım ama evet fiyatları ucuz, satılır umarım. Genişletmek için tıkla... Hesap adinizla dolap'tan baktım şahsen ben ihtiyacım olsa alırdım.
Piastri Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 150 10 Nisan 2024 #5 Teknoyms dedi: Hesap adinizla dolap'tan baktım şahsen ben ihtiyacım olsa alırdım. Genişletmek için tıkla... Belki ihtiyacım yok sanarsınız ama aslında vardır. Bilemezsiniz... Siz siparişi verin ben kargoyu hazırlıyorum.
Teknoyms dedi: Hesap adinizla dolap'tan baktım şahsen ben ihtiyacım olsa alırdım. Genişletmek için tıkla... Belki ihtiyacım yok sanarsınız ama aslında vardır. Bilemezsiniz... Siz siparişi verin ben kargoyu hazırlıyorum.