Tqwet Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 24 Ekim 2021 #1 Toptan takı kolye yüzük falan alıp dolap uygulamasinda satış yapmak istiyorum. Sizlerin başka bir önerisi var mı? Başka ne satabilirim?
Toptan takı kolye yüzük falan alıp dolap uygulamasinda satış yapmak istiyorum. Sizlerin başka bir önerisi var mı? Başka ne satabilirim?
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 24 Ekim 2021 #2 Dolap ikinci el ürün satılan bir yerdi galiba. Kar etmek çok zor olur bence. Olur da yapabilirsen anahtarlık vs. satabilirsin.
Dolap ikinci el ürün satılan bir yerdi galiba. Kar etmek çok zor olur bence. Olur da yapabilirsen anahtarlık vs. satabilirsin.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #3 Tqwet dedi: Toptan takı kolye yüzük falan alıp dolap uygulamasinda satış yapmak istiyorum. Sizlerin başka bir önerisi var mı? Başka ne satabilirim? Genişletmek için tıkla... 18 yaşından büyükseniz Trendyol'da falan satabilirsiniz.
Tqwet dedi: Toptan takı kolye yüzük falan alıp dolap uygulamasinda satış yapmak istiyorum. Sizlerin başka bir önerisi var mı? Başka ne satabilirim? Genişletmek için tıkla... 18 yaşından büyükseniz Trendyol'da falan satabilirsiniz.
Sleexc Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 32 24 Ekim 2021 #4 Merhaba, Aliexpress'te şekilli lambalar (flamingo, ananas vb.) var ve bunlar ülkemizde çok satılıyor. Bir ara ticaretini yapacaktım fakat sermaye bulamadım.
Merhaba, Aliexpress'te şekilli lambalar (flamingo, ananas vb.) var ve bunlar ülkemizde çok satılıyor. Bir ara ticaretini yapacaktım fakat sermaye bulamadım.
Tqwet Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 24 Ekim 2021 #5 Creax31 dedi: 18 yaşından büyükseniz Trendyol'da falan satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Knk onun için vergi kodu falan istiyorlar. Heidegger dedi: Dolap ikinci el ürün satılan bir yerdi galiba. Kar etmek çok zor olur bence. Olur da yapabilirsen anahtarlık vs. satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır bu işi orada yapan çok kişi var.
Creax31 dedi: 18 yaşından büyükseniz Trendyol'da falan satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Knk onun için vergi kodu falan istiyorlar. Heidegger dedi: Dolap ikinci el ürün satılan bir yerdi galiba. Kar etmek çok zor olur bence. Olur da yapabilirsen anahtarlık vs. satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır bu işi orada yapan çok kişi var.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #6 Tqwet dedi: Kanka onun için vergi kodu falan istiyorlar. Hayır bu işi orada yapan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... İşte o yüzden +18 olman lazım.
Tqwet dedi: Kanka onun için vergi kodu falan istiyorlar. Hayır bu işi orada yapan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... İşte o yüzden +18 olman lazım.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 24 Ekim 2021 #7 Instagram üzerinde reklamını yapıp Dolap üzerinden satabilirsiniz.