SEZARDA Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #1 Biliyorum random hesap almak riskli ama eğer alan veya bilgisi olan varsa bu site güvenilir mi? 40 tl likten almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2022
Biliyorum random hesap almak riskli ama eğer alan veya bilgisi olan varsa bu site güvenilir mi? 40 tl likten almayı düşünüyorum.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 20 Nisan 2022 #2 Hayır, güvenilir değil.
SEZARDA Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #3 esadomer dedi: Hayır, güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun kankam, bir de nereden güvenilir bir şekilde alabilirim.
esadomer dedi: Hayır, güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun kankam, bir de nereden güvenilir bir şekilde alabilirim.
arif3535 Yoctopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 Lütfen alma ben aldım zümrüt hesap boş hesap verdiler her yerden engellediler şu an savcılığa şikayete gidiyorum.
Lütfen alma ben aldım zümrüt hesap boş hesap verdiler her yerden engellediler şu an savcılığa şikayete gidiyorum.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 21 Nisan 2022 #5 arif3535 dedi: Lütfen alma ben aldım zümrüt hesap boş hesap verdiler her yerden engellediler şu an savcılığa şikayete gidiyorum. Genişletmek için tıkla... @SEZARDA
arif3535 dedi: Lütfen alma ben aldım zümrüt hesap boş hesap verdiler her yerden engellediler şu an savcılığa şikayete gidiyorum. Genişletmek için tıkla... @SEZARDA
SEZARDA Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #6 arif3535 dedi: Lütfen alma ben aldım zümrüt hesap boş hesap verdiler her yerden engellediler şu an savcılığa şikayete gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
arif3535 dedi: Lütfen alma ben aldım zümrüt hesap boş hesap verdiler her yerden engellediler şu an savcılığa şikayete gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.