Topun birisine çarpması dava sebebi mi?

802348

Centipat
Selam, normalde sokakta ya da mahallede top oynamıyorum, bugün birkaç küçük çocuk mahallede oynarken maç yapmak aklıma geldi, evden top alıp küçük çocukların yanına gittim. Oynarken balkonda gezen bir teyze vardı, bizim de sokağımız bayırdan oluşuyor ve alan çok dar, top sürekli duvarlara çarpıyor alan bayağı bir dar. Çocuklar topu aşağıya atti ben de almaya gittim, aut kullanirken tekrardan duvara çarptı ve 1-2 sekmeden sonra balkondaki teyzenin başörtüsüne çarptı, belalar okudu falan, üzüldüm gittim teyzeden özür diledim elini öptüm, ne de olsa yaşlı birisi. Çocuklar teyzenin sürekli polis çağırdığını şikayet ettiğini falan söylüyor, lakin ne ağır hasar var ne de bir yaralanma var. Sadece duvardan sekip çarptı o kadar. Burada teyze bana dava açabilir mi?

Kanka blöf atıyor boş ver ne davası, top da mı oynamayacaksınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merak etme asla öyle bir sebep için dava açamaz, zaten özür dileyip elini vs. öptüysen ister istemez yumuşamıştır.

Müebbet bile yersin. Olmamış gibi davran bir şey olmaz.

Merak etme asla öyle bir sebep için dava açamaz, zaten özür dileyip elini vs. öptüysen ister istemez yumuşamıştır.
sağolasın, elini öptüm falan filanda oğlu varmış 30 yaşlarında herhalde, onla uğraşmak istemiyorum

Müebbet bile yersin. Olmamış gibi davran bir şey olmaz.

Kanka blöf atıyor boş ver ne davası, top da mı oynamayacaksınız?
valla liseye geldik hâlâ uğraşıyoruz ilkokul çocuğu gibi

Ağır hasar yoksa max 3-4 yıl yersin. Bence prison break izlemeye hemen başla.

Kardes seni korkutuyorlar, teyze bunak belli, akli selim insan kafasina mahallede top oynayan çocuklarin topu geldi diye dava açar mı? Gerci bunak olmasa dahi kimsenin kimseye tahammulu yok, bilerek isteyerek atilmadi ya, gul gec, hemen drama yaparlar, belalar okurlar, ay geberiyorum, Allah sizi kahretsin vb vb. Cocugum biraz dikkatli ol demezler. Ahlak yok.

Ağır hasar yoksa max 3-4 yıl yersin. Bence prison break izlemeye hemen başla.
bencede, yanına part 6 jojo'da iyi gider

Katılıyorum, kafası gitmiş gibi teyze, yaşlı diye bir şeyde söylemek istemiyorum ama top başörtüsüne gelince çenesini tutup ağzıma çarptı dedi, sonra da alnım ağrıyor deyip burnum kırılmıştır kesin diye söylenmeye başladı. Allah sabır versin değişik bir davranış.

Afedersiniz de 'osursak' bile bizi dava edersiniz. Herşey dava. Bakkaldan çerez almıyorsunuz arkadaşlar sakin olun herşeyi dava olayına bağlamayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…