Tor Browser ile tam anonimlik sağlama

N1S1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim bir sorum olacaktı. Tor Browser ile neredeyse Max anonimlik seviyesine nasıl gelebilirim acaba? ( Tor Browser kullanırken bilgisayarımda iyi bir VPN bağlantısı kurmam[Proton Vpn gibi] anonimlik için yardımcı olur mu?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tor zaten en yüksek anonimlik seviyesindedir. VPN kurmanız anonimliği arttırır ve Tor gibi tarayıcılara VPN'siz girmeniz tavsiye edilmez.
Dipnot: Tor, diğer tarayıcılara göre çok yavaştır ve varsayılan tarayıcı yapılamaz.

Demek istediğim şey şu aslında tor zaten otomatik olarak tor Node'lara bağlanıyor ben bunun yanında eğer bilgisayarımda bir adet VPN kullanırsam ekstra olarak bu işe yarar mı yoksa kullanmama gerek yok mu?

Demek istediğim şey şu aslında tor zaten otomatik olarak tor Node'lara bağlanıyor ben bunun yanında eğer bilgisayarımda bir adet VPN kullanırsam ekstra olarak bu işe yarar mı yoksa kullanmama gerek yok mu?
Anonimlik olarak yüksek katkısı yok ama biraz var.
VPN kullanmanın amacı ülkede Tor ağı engellendiği için ve o sitelere girerken "FBI aç kapıyı"
olmaması için.

Kaçak silah mı satacan kardeş, nedir bu tam anonimlik sevdası. Çok lazımsa indir brave tarayıcı tor ile gizli sekme aç bak yoluna. Bu kadar mıncıklamaya gerek yok.
kanka zaten şöyle bişey var şu an brave browser kullanıyorum ve başka bir konu açıp orda da bunu sorucaktım

Tor gibi tarayıcılara VPN'siz girmeniz tavsiye edilmez.
Kim tavsiye etmiyor kaynak verir misiniz? Eger bir sey varsa o da VPN ile Tor agina baglanilmasinin onerilmemesidir ve ben de bu gorusteyim. Yanlis bilgi sacmayin.
VPN kullanmanın amacı ülkede Tor ağı engellendiği için ve o sitelere girerken "FBI aç kapıyı"
olmaması için.
Turkiye icin konusuyorsak Turkiye'de Tor agi erisime engelli de degil kullanilmasi yasak da degil. Ayrica boyle durumlarda VPN yerine tam bu amac icin var olan Tor koprulerinin kullanilmasi gerekiyor.

Düzeltmeniz için sağolun, ama bu konularda rehberler bile var:
Tor kullanırken, kendinizi zararlı Onion çıkış düğümlerinden korumak ve Tor kullandığınızı İSS’nizden gizlemek için kaliteli bir VPN’e ihtiyacınız vardır.
Herhalde hiç tor over vpn yöntemini duymadınız. Bir araştırın.
Türkiye'de Tor ağı engellenmektedir.
2016'dan beri Tor, ülkemizde engellenmiş durumda ve Tor için "tor engelleniyor" deriz zaten.
Tor'un resmi sitesinde tavsiye etmemişler ama geri kalan çoğu kaynak tavsiye etmektedir.
Alın hocam. Profilinizde Tor var ama pek çok şeyi bilmiyor+ insanları boş yere suçluyorsunuz.

VPN ile alakali bir sitedeki hicbir icerigi dikkate almamanizi tavsiye ederim. Yine tonla yanlis sey yazmissiniz ama daha fazlasini duzeltecek vaktim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…