Çözüldü Tor Browser kullanmak sıkıntı çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GNU Plus

Picopat
Yer
1056
Arkadaşlar bir tane forumda tarayıcı önerisi konusunda Tor Browser önermişlerdi. Tarayıcıyı sevdim ancak bazı sitelerde bağlantınız gizli diyor. Benim gizli olduğumu anlıyorsa ben gizli değilimdir. Anlamadım. Tor Browser kullanmak sıkıntı çıkarır mı? Yani YouTube'da bile değişik uyarılar çıkıyor.

Çözüm
Uzak durmanızı öneririm. Deep web gibi yerlere erişimi var diye biliyorum.
Çok yanlış bir bilgi, insanları yanlış bilgiye yönlendirmeyin. Uzak durmaktan bahsederken, anlamadım. Deep Web'e erişimi olması sıkıntı çıkaracağını göstermez.

Arkadaşlar bir tane forumda tarayıcı önerisi konusunda Tor Browser önermişlerdi. Tarayıcıyı sevdim ancak bazı sitelerde bağlantınız gizli diyor. Benim gizli olduğumu anlıyorsa ben gizli değilimdir. Anlamadım. Tor Browser kullanmak sıkıntı çıkarır mı? Yani YouTube'da bile değişik uyarılar çıkıyor.
Tor Browser çok yüksek korumalı, kendinden VPN'li iyi bir arama motorudur. Ve Deep Web'e erişimi vardır, fakat sadece arama motoru için kullanabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam, ararken DuckDuckGo'yu kullanıyor.
Uzak durmanızı öneririm. Deep web gibi yerlere erişimi var diye biliyorum.
Çok yanlış bir bilgi, insanları yanlış bilgiye yönlendirmeyin. Uzak durmaktan bahsederken, anlamadım. Deep Web'e erişimi olması sıkıntı çıkaracağını göstermez.

Tor Browser çok yüksek korumalı, kendinden VPN'li iyi bir arama motorudur. Ve Deep Web'e erişimi vardır, fakat sadece arama motoru için kullanabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam, ararken DuckDuckGo'yu kullanıyor.

Çözüm
Tavsiye etmem internette gizli kalmak diye birşey yoktur iz bulmak zor birşey değil. Şahsen tavsiye etmem hangi amaçla kullanıyorsunuz bilmiyorum ama.
Normal kullanım için.

Çok yanlış bir bilgi, insanları yanlış bilgiye yönlendirmeyin. Uzak durmaktan bahsederken, anlamadım. Deep Web'e erişimi olması sıkıntı çıkaracağını göstermez

Tor Browser çok yüksek korumalı, kendinden VPN'li iyi bir arama motorudur. Ve Deep Web'e erişimi vardır, fakat sadece arama motoru için kullanabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Arama motoru, kullanımı gibi özellikleri hoşuma gitmişti.

Normal kullanım için.

Tor normal kullanım için kullanılacak bir arama moturu değildir kullanım amacı tor uzantılı bağlantılar içindir. kullanabilirsiniz tabi ama amacınız gizlilik esasında engelsiz internet kullanımı ise vpn kullanmanız daha iyi olabilir.

Tor normal kullanım için kullanılacak bir arama moturu değildir kullanım amacı tor uzantılı bağlantılar içindir. kullanabilirsiniz tabi ama amacınız gizlilik esasında engelsiz internet kullanımı ise vpn kullanmanız daha iyi olabilir.
Doğru hocam, sadece normal amaçlı kullanacaksanız(Tor bağlantılarını kullanmayacaksanız) arkada sürekli çalışan bir VPN alıp, normal arama motorlarını da kullanabilirsiniz.

Arama motoru olarak DuckDuckGo kullanıyor. Tor, Firefox tabanlı ama normal bir tarayıcı değil. VPN içinde VPN oluşturuyor, bu sayede seni gizlemiş oluyor. Ama gündelik kullanım için uygun bir tarayıcı değil. İsterseniz DuckDuckGo'yu farklı tarayıcılara da ekleyebilirsiniz, size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı