Tor Browser Türkiye'de kullanmak

Kullanmak zaten istemiyorum. Normalde açılmayan site bende açıldı ve indirdim girmedim içine ve VPN'siz falan direk girdim acaba suç mu işledim bundan bahsediyorum.
2 sayfadır bu mu konuşuluyor ? Tabii ki de hayır, merak etmeyin.

Ama site Türkiye'de engelli ben nasıl açtım zaten bundan kıllandım daha önce de denemek istemiştim açmıştım Tor'u ondan sonra geri kapatmıştım yani o zamanda indirdim.

Ama site Türkiye'de engelli ben nasıl açtım zaten bundan kıllandım daha önce de denemek istemiştim açmıştım Tor'u ondan sonra geri kapatmıştım yani o zamanda indirdim.

Bunu 1000 kere sordunuz ama bir bilgisi olan yok demek ki şansınıza yasak açılmış .

Tor'a girmiştim o zamanda galiba sonra silmiştim hiçbir şey aratmamıştım belki YouTube falan aratmışımdır.

Bir şey yapmadıysanız bir şey olmaz.

Ya o siteler filan dolandırıcıdır boş ver bir şey olmaz hem suç işlesen ne olucak en fazla ifadeye çağırırlar ki suç işlememişsin zaten.

Normal bir şeyleri Tor'da aratmakda bir sıkıntı var mı? Twitch vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…