GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Aralık 2022 #11 siriius dedi: Eğer virüs bulaştıysa bu önlemler yetersiz kalacaktır hocam. Virüsten kurtulmaya odaklanın bence. Genişletmek için tıkla... Hocam dün Kaspersky ile sildim virüsü fakat yine de kuşkularım var. Bu konularda çok tereddüt ediyorum.
siriius dedi: Eğer virüs bulaştıysa bu önlemler yetersiz kalacaktır hocam. Virüsten kurtulmaya odaklanın bence. Genişletmek için tıkla... Hocam dün Kaspersky ile sildim virüsü fakat yine de kuşkularım var. Bu konularda çok tereddüt ediyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Aralık 2022 #12 GreatArcher dedi: Hocam dün Kaspersky ile sildim virüsü fakat yine de kuşkularım var. Bu konularda çok tereddüt ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda özel dosyalar yoksa format atın bence direkt.
GreatArcher dedi: Hocam dün Kaspersky ile sildim virüsü fakat yine de kuşkularım var. Bu konularda çok tereddüt ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda özel dosyalar yoksa format atın bence direkt.