Torchlight 2 insert tuşu olmadan Console nasıl açılır?

İşletim sistemi
Windows 11

kaan27

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
İşlemci
Ryzen 7 5800H
Torchlight 2 isimli oyunu oynuyorum. Zorluk ayarı için Console açacağım settings. Txtden Console: 0'dan 1 debugmenus: 0'dan 1 yaptım. Oyunda Console açmak için insert tuşuna basmam gerekiyor. Fakat benim bilgisayarda insert tuşu yok. Laptop kullanıyorum. Shift 4 numpad 0 kullanın diyen yazılar okudum. Ama benim laptopun klavyesinde numpad de yok. Yardım edin.

Torchlight 2 isimli oyunu oynuyorum. Zorluk ayarı için Console açacağım settings. Txtden Console: 0'dan 1 debugmenus: 0'dan 1 yaptım. Oyunda Console açmak için insert tuşuna basmam gerekiyor. Fakat benim bilgisayarda insert tuşu yok. Laptop kullanıyorum. Shift 4 numpad 0 kullanın diyen yazılar okudum. Ama benim laptopun klavyesinde numpad de yok. Yardım edin.
Ekran klavyesi ayarı vardır illaki bilgisayarda.

Erişebilirlik kısmında oluyordu galiba.

Kaan, rastgele yeni mesajlara bakarken pp'den tanıdım :),nasıl gidiyor yazılım işleri?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı