kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Temmuz 2020 #1 Oyunun türü nedir ve kaç GB? İndirmeye değer mi?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #2 kerobey dedi: Oyunun türü nedir ve kaç GB? İndirmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... RPG türünde. İlk oyunu oynamıştım. Boyutunu hatırlamıyorum ama çok yüksek değil. RPG seviyorsan indirmeye değebilir.
kerobey dedi: Oyunun türü nedir ve kaç GB? İndirmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... RPG türünde. İlk oyunu oynamıştım. Boyutunu hatırlamıyorum ama çok yüksek değil. RPG seviyorsan indirmeye değebilir.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Temmuz 2020 #3 Dengesiz Kokarca dedi: RPG türünde. İlk oyunu oynamıştım. Boyutunu hatırlamıyorum ama çok yüksek değil. RPG seviyorsan indirmeye değebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, şu an iniyor 1,5 GB yaklaşık.
Dengesiz Kokarca dedi: RPG türünde. İlk oyunu oynamıştım. Boyutunu hatırlamıyorum ama çok yüksek değil. RPG seviyorsan indirmeye değebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, şu an iniyor 1,5 GB yaklaşık.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #4 kerobey dedi: Teşekkür ederim, şu an iniyor 1,5 GB yaklaşık. Genişletmek için tıkla... Satın mı aldınız yoksa demo mu?
kerobey dedi: Teşekkür ederim, şu an iniyor 1,5 GB yaklaşık. Genişletmek için tıkla... Satın mı aldınız yoksa demo mu?
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Temmuz 2020 #5 Dengesiz Kokarca dedi: Satın mı aldınız yoksa demo mu? Genişletmek için tıkla... Epic Games ücretsiz yaptı oyunu. Yani Epic Games üzerinden iniyior.
Dengesiz Kokarca dedi: Satın mı aldınız yoksa demo mu? Genişletmek için tıkla... Epic Games ücretsiz yaptı oyunu. Yani Epic Games üzerinden iniyior.