ekoteko12 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 190 Çözümler 3 Yer Niğde Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Torima markasına ait 20W şarj aletim var telefona takıp kulağıma yaklaştırdığımda çok hafif bir ses geliyor normal midir?
Torima markasına ait 20W şarj aletim var telefona takıp kulağıma yaklaştırdığımda çok hafif bir ses geliyor normal midir?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.797 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Coil whine sesine benzer bir sesten bahsediyorsanız normaldir.
egemen23131 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 ekoteko12 dedi: Torima markasına ait 20W şarj aletim var telefona takıp kulağıma yaklaştırdığımda çok hafif bir ses geliyor normal midir? Genişletmek için tıkla... Normaldir.
ekoteko12 dedi: Torima markasına ait 20W şarj aletim var telefona takıp kulağıma yaklaştırdığımda çok hafif bir ses geliyor normal midir? Genişletmek için tıkla... Normaldir.
ekoteko12 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 190 Çözümler 3 Yer Niğde Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 misty rosetta dedi: Coil whine sesine benzer bir sesten bahsediyorsanız normaldir. Genişletmek için tıkla... Çok hafif tiz bir ses hocam coil Whine'a benziyor mu bilmiyorum.
misty rosetta dedi: Coil whine sesine benzer bir sesten bahsediyorsanız normaldir. Genişletmek için tıkla... Çok hafif tiz bir ses hocam coil Whine'a benziyor mu bilmiyorum.
Albatross1881 Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 12500h,Nvidia RTX 3050Tİ Victus 15 Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #5 Hocam gayet normal bir ses endişeye kapılmayın
O Octariusss Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #6 ekoteko12 dedi: Torima markasına ait 20W şarj aletim var telefona takıp kulağıma yaklaştırdığımda çok hafif bir ses geliyor normal midir? Genişletmek için tıkla... O tür markalarda hafif bir elektrik sesine benzer bir ses gelmesi normal. Yanık kokusu yapmadığı sürece sorun yok.
ekoteko12 dedi: Torima markasına ait 20W şarj aletim var telefona takıp kulağıma yaklaştırdığımda çok hafif bir ses geliyor normal midir? Genişletmek için tıkla... O tür markalarda hafif bir elektrik sesine benzer bir ses gelmesi normal. Yanık kokusu yapmadığı sürece sorun yok.
ekoteko12 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 190 Çözümler 3 Yer Niğde Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #7 Octariusss dedi: O tür markalarda hafif bir elektrik sesine benzer bir ses gelmesi normal. Yanık kokusu yapmadığı sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Patlama riski falan olmaz değil mi hocam
Octariusss dedi: O tür markalarda hafif bir elektrik sesine benzer bir ses gelmesi normal. Yanık kokusu yapmadığı sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Patlama riski falan olmaz değil mi hocam