Torima Doubleshock 4 vs Torima P4 Plus Gamepad

Makaleler
2
Daha fazla  
PS4 ve PC'de kullanmak için kol alacağım ama iki kol arasında kaldım. İncelemelerine baktım. Kullanıcılar gayet memnun zaten aşırı aman aman bir şeye gerek yok. PS'de 2. kol olacak.

Alternatid öneriniz varsa o da olur.

P4 Plus aldım.

Son düzenleme:
Hocam bende almayı düşünüyorum sizi aktif gördüğüm iyi oldu. Bir sorunu var mı kolun linki varsa atar mısınız?

P4 Plus da hiç sorun yaşamadım ama şu an aktif satışı yok. Doubleshock 4 alabilirsiniz o da güzel.
Bir çok kişi bozulur bir kaç aya demiş hocam sizin düşünceniz nedir sizin?

Klasik yan sanayi ürün ön yargısı. Bizzat konsol tamiri ile uğraşan biriyle konuştum, F310-710 gibi ürünler yerine bunlardan al en azından elin rahat eder dedi.

Konuyu hortlatmış olacağım fakat şu anki deneyimleriniz nasıl kolda bir bozulma oldu mu?

Hocam ben bugün aldım rahatsız ediyorum ama ben bir türlü PC'ye Bluetooth'la bağlayamadım kablo ile sorun yok ama sanırım benim kolun Bluetooth bağlantısı bozuk share ile elma gibi açma tuşuna aynı anda basıyorum yanıp sönüyor 30 sny bulmuyor kapanıyor şarja taktım gene yok resetledim kolu gene görmüyor yardımcı olur musunuz?

Share ile PS tuşuna basılı tuttuğunuz zaman hızlı yanıp sönmesi lazım, yavaş yanıp sönmede bağlanmıyor

Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim üniversitede iş çıkarda hiç kimse bilmezya aynı öyleydi durumum bir tek sen yardımcı oldun çok sağ ol

Hocam bu kolda hoparlör var ses nereden çıkıyor PC'de açık ama gelmiyor ses bir de kablosuz modunda titreşim olmuyor neden acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…